Home    Healing & Reading    Kosten    Contact    Links

Healing & Reading

  Wat houdt een healing in?

1Bij een healing wordt gewerkt met universele levensenergie. Dit doe ik via de handen op de chakra's en de auralagen. Healing werkt veel dieper door dan bijvoorbeeld Reiki. Healing gaat vaak in combinatie met een reading. Bij een healing worden de fysieke, mentale en geestelijke blokkades opgespoord, daar wordt een healing op gegeven. Het doel hiervan is dat de blokkades verminderen en zelfs oplossen. Het is verstandig om vaker een healing te nemen voor het verlichtingsproces, en om goed in je vel te blijven zitten.

  Wat houdt een reading in?

Bij een reading lees ik het energetisch lichaam van de client. Ik word daarbij geholpen door kosmische energie uit allerlei lagen. Er kan ook een channeling plaatsvinden waardoor er diepe transformatieprocessen plaats mogen vinden en diepe karmastukken losgelaten mogen worden. Tijdens een reading komt er informatie door van de client. Deze informatie bespreek ik samen met de client. Er kan ook informatie worden gegeven van overleden personen of informatie van de client zelf die hij of zij weggestopt heeft, zelfs uit vorige levens. Dit kunnen ook trauma-ervaringen zijn of soms ook leuke dingen. Het vertelt ook veel over de karaktereigenschappen van de client en werkt zeer verhelderend.

  Wat is een blokkade?

Een blokkade is een opeenhoping van negativiteit, waardoor de energie van het lichaam niet meer goed kan doorstromen. Dit kan allerlei klachten veroorzaken, waardoor je ziek kan worden, lichaamlijke klachten kunt krijgen, je niet lekkker in je vel kunt zitten of last kan krijgen van depressieve gevoelens. Een blokkade kan allerlei oorzaken hebben en het is dan mijn taak om de oorzaak op te zoeken via een reading en er dan een healing op te geven.

  Soorten healing & reading.

Aurahealing/reading:
Voor geestelijke, fysieke, mentale problemen, blokkades opsporen in de chakra's en hierop een healing geven zodat de energie beter door je heen kan stromen.
Innerlijk kind reading healing:
Het invoelen van het innerlijk kind, je geboorte en van jou als opgroeiend kind. Vervolgens gaan we samen op reis in je eigen gevoel en maken we het innerlijk kind gelukkiger.
Channeling en healing:
Dit is voor mensen die wat meer aandurven tijdens een healing. Channelen betekent kanaal; ik ben het kanaal voor jou naar een hoger bewustzijnsniveau door visualisatie. We gaan samen op reis door de kosmos en naar bijvoorbeeld vorige levens(Atlantis, de schepping, ect.) Dit werkt zeer helend voor je DNA en je systeem.
Healing op de cellen en DNA:
Met deze healing gaan we je cellen anders programeren. We maken ook gebruik van de Brandon Bays techniek zodat je cellen oude karma en pijnstukken los mogen laten; ze worden in feite van negatief naar positief geprogammeerd.
Fotohealing/reading:
Dit is een reading op afstand. Ik neem de reading op een cd op, zodat je 'm thuis kunt beluisteren. Tevens vindt er een healing op afstand plaats. Deze techniek werkt ook bij overleden personen.
Hartreading/healing:
Dit is een reading die echt over het hartgebied gaat; het is een ware ondekkingsreis door het hartgebied waarbij emoties vrij mogen komen. Ook leer jezelf naar je hart te luisteren. Vaak zitten er karmastukken op die geheald mogen worden, zodat er meer licht, liefde en eenheid onstaat in je persoonlijk zelf.
Karmaknopen:
Karmaknopen zijn blokkades in de wervelkolom die onstaan zijn in m.n. vorige levens. Ieder mens heeft vele karmaknopen, dus ook vele levens gehad. Als je spitritueel bezig bent, lossen een aantal van die knopen al vanzelf op. Dit komt door het verlichtingsproces. Door de karmaknopen kunnen rug-/nekklachten onstaan, hoofdpijn ect. Ook kunnen hier gedragsproblemen uit voorkomen. Ik lees in feite de karmaknopen en vertel de client wat ik er bij zie, hoor en voel dan wordt hier een healing op gegeven wat vaak koud aan voelt zodat er karmaknopen mogen verdwijnen en je kundalini(levensenergie) vrijer mag gaan stromen.
Kristalhealing en reading:
Dit is een geweldige healing die wordt gedaan met kristallen, mineralen en edelstenen. Deze stenen leg ik op de chakra's. Hier wordt een healing en reading bij gegeven waardoor er weer meer enegie mag vrij komen en het een zelfhelend effect heeft op het lichaam.
Relatiehealing/reading:
Die gaat over je relatie en hoe jij en/of je partner in de relatie staat. Je krijgt te maken met karaktereigenschappen ect. Door hier een healing op te geven kan dit een stuk verheldering, verlichting en verbetering geven.
Nieuwetijdskinderen:
Een reading en healing op kinderen van de nieuwe tijd. Deze kinderen hebben vaak allerlei problemen hebben met het aardse bestaan. Door een stuk healing en reading en coaching naar de ouders toe kan dit opmerkelijke resultaten opleveren.
Cosmic en flower remedie's
Cosmic en flower zijn remedies", die energetische verstoringen in het chakra systeem en de daardoor ontstaande blokkades en uiteindelijke ziekte van de huidige mens op te heffen. D.m.v reading en healing worden de blokkades opgespoord in combinatie met het invloelen van de cosmic en flower, hier wordt een healing op gegeven en remedie's gemaakt op de fysieke,mentale,geestelijke blokkades en of transformatie processen van de client die uiteindelijk leiden naar genezing, en of verlichting. Ook voor mensen die spiritueel ontwikkeld zijn of dit pad willen lopen ,is het een super remedie om processen sneller in gang te zetten en te laten verlopen. Kijk voor meer info op www.cosmicflower.nl.